Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen bir erkek görmek

Rüyada sigara içen bir erkek görmek

Rüyada sigara içen bir erkek görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yollarını ayıracağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir erkek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sigara içen erkek görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, adının fesada karışacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kafasının da rahat edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments