Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen erkek görmek

Rüyada sigara içen erkek görmek

Rüyada sigara içen erkek görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içen erkek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek keder yaşayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sigara içen erkek görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, evliliğinde mutlu olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini sigara içerken görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada sigara içmeye başlamak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments