Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek

Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek

Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük hatalar yapacağına, hakkıyla kazanca, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Karışık bir durumun çözümünde strateji kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına inanılır.

Rüyada sigara içtiğini söylemek daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek güvenini sarsacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Rüyada sigara içerken yakalanmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, böylece yüzünün güleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments