Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği koklamak

Rüyada bir erkeği koklamak

Rüyada bir erkeği koklamak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği koklamak gördüyseniz:

  • Kendinize odaklanın.

Rüyada bir erkeği koklamak büyük fırsatlar elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parfümü koklamak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada erkeği koklamak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada iğde çiçeği koklamak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın koklamak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada zambak koklamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantar koklamak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şey koklamak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments