Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey koklamak

Rüyada bir şey koklamak

Rüyada bir şey koklamak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hep dua edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey koklamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada bir şey koklamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek kokladığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Rüyada limon kolonyası koklamak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birine sarılmak koklamak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sarılmak koklamak oğlu evli ise boşanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini koklamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada öpüp koklamak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Rüyada kadın koklamak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments