Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği koklamak

Rüyada erkeği koklamak

Rüyada erkeği koklamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği koklamak gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Rüyada erkek parfümü koklamak herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği koklamak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkeği koklamak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, mutluluk bulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şampuan koklamak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını koklamak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulur.

Rüyada ot koklamak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada akasya çiçeği koklamak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments