Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde çiçeği koklamak

Rüyada iğde çiçeği koklamak

Rüyada iğde çiçeği koklamak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kırgınların barışacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde çiçeği koklamak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada iğde çiçeği koklamak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada iğde çiçeği görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine işarettir.

Rüyada iğde fidanı görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada iğde kokusu duymak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada iğde ağacı kesmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada iğde topladığını görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kendine geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan iğde yemek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerinden feragat edeceğine alamet eder.

Rüyada iğde yaprağı görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments