Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zambak koklamak

Rüyada zambak koklamak

Rüyada zambak koklamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada zambak koklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Rüyada zambak koklamak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz zambak görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor zambak görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada zambak görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kalp kıracağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada zambak toplamak sorunların artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada zambak dikmek ruhen rahatlığa erileceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi zambak görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments