Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar koklamak

Rüyada mantar koklamak

Rüyada mantar koklamak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rahat edileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, hayatının da zorlaşacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada mantar koklamak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada mantar koklamak sorumluluk alacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çıra koklamak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül koklamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık koklamak sorunlarının da son bulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada leylak koklamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nane koklamak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments