Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çok yükseleceğine inanılır.

Rüyada kadın gibi erkek görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kendisine şifa olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine rivayet eder.

Rüyada kadını erkek gibi görmek rahat bir hayata adım atılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek düzenin bozulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kendini kadın gibi görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek gibi giyinmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yakın akrabadan gelecek habere, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments