Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği kadın gibi görmek

Rüyada erkeği kadın gibi görmek

Rüyada erkeği kadın gibi görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği kadın gibi gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada kadın gibi erkek görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadını erkek gibi görmek çok büyük üzüntü duyacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kadın gibi görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada erkek gibi olmak büyük bir mala sahip olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek gibi namaz kılmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments