Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını erkek gibi görmek

Rüyada kadını erkek gibi görmek

Rüyada kadını erkek gibi görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bereketli yağmurlara rivayet etmektedir.

Rüyada kadını erkek gibi gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada kadını erkek gibi görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek sıkıntılarına ortak olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada kadın gibi erkek görmek araba alınacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada kendini kadın gibi görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada erkek gibi olmak hem ün sahibi olacağına, ticaretin açılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments