Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kadın gibi görmek

Rüyada kendini kadın gibi görmek

Rüyada kendini kadın gibi görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini kadın gibi gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kendini kadın gibi görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kadını erkek gibi görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın gibi erkek görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulacak gibi olmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments