Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek gibi saç kestirmek

Rüyada erkek gibi saç kestirmek

Rüyada erkek gibi saç kestirmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, mevki edineceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek rahatının bozulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek adının fesada karışacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek saç kestirmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok zarar göreceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments