Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını erkek gibi görmek

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, para kazanmaya, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını erkek gibi gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada kadın gibi erkek görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek gibi görmek kötü yola sapmayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kadın gibi görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments