Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek gibi giyinmek

Rüyada erkek gibi giyinmek

Rüyada erkek gibi giyinmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek gibi giyinmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada erkek gibi giyinmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada rahibe gibi giyinmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına inanılır.

Rüyada turuncu giyinmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalettir.

Rüyada kapalı giyinmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz giyinmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada üst üste giyinmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hayattan her istediğini alacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada şık giyinmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada giyinmek ve soyunmak çıkmaza düşeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments