Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın gibi erkek görmek

Rüyada kadın gibi erkek görmek

Rüyada kadın gibi erkek görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, rahat yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada kadın gibi erkek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada kadın gibi erkek görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın gibi görmek gelirinin de artmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını erkek gibi görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada erkeği kadın gibi görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kadın gibi görmek ikinci bir şans vereceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada erkek gibi olmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunların artacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments