Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuya girmek

Rüyada akarsuya girmek

Rüyada akarsuya girmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, elin bollaşacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya girmek gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Rüyada akarsuya girmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet eder.

Rüyada akarsuyun içine girmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan abdest almak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada akarsuyu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Rüyada duru akarsu görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada akarsu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda altın bulmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments