Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyu görmek

Rüyada akarsuyu görmek

Rüyada akarsuyu görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuyu gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada büyük akarsu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsu şelale görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, insanlara yardım edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada derin akarsu görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun akarsu görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada sıcak akarsu görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda banyo yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda boğulmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, o masumların bedduasını alacağına yorulur.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments