Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan balık tutmak

Rüyada akarsudan balık tutmak

Rüyada akarsudan balık tutmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada akarsudan balık tutmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuda balık avlamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda balıklar görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda balık görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments