Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu görmek

Rüyada akarsu görmek

Rüyada akarsu görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada akarsu gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada duru akarsu görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuya dalmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde olmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz akarsu görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay akarsu görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda su içmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda banyo yapmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments