Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda altın bulmak

Rüyada akarsuda altın bulmak

Rüyada akarsuda altın bulmak ödeme güçlü çekeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada akarsuda altın bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Rüyada akarsuda altın bulmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada akarsu şelale görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuda halı yıkamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek solan yüzünün güleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda yılan görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan akarsu görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Rüyada akarsuda el yıkamak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments