Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan abdest almak

Rüyada akarsudan abdest almak

Rüyada akarsudan abdest almak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına inanılır.

Rüyada akarsudan abdest almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada akarsudan abdest almak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda abdest almak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı akarsu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hasretlerin biteceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik akarsu görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada akarsu içinde yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz akarsu görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsu şelale görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments