Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin birini boğduğunu görmek

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek yeni bir eve sahip olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin birini boğduğunu gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Rüyada kedi boğduğunu görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rahatsızlık vereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun boğmak hayallerin gerçekleşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada bir insanı boğmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu boğmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fare boğmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada kendi kendini boğmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments