Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga boğmak

Rüyada karga boğmak

Rüyada karga boğmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga boğmak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada karga boğmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada güvercin boğmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birini elle boğmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada tilki boğmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yastıkla boğmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın boğmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işarettir.

Rüyada cini boğmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun boğmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments