Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz boğmak

Rüyada horoz boğmak

Rüyada horoz boğmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada horoz boğmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Rüyada horoz boğmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ticaret ehli kimse olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kızını boğmak bununla yüceleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada karga boğmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada yılan boğmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini boğmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kimden akıl soracağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare boğmak eğlenceli günlere kavuşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada adam boğmak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments