Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi boğduğunu görmek

Rüyada kedi boğduğunu görmek

Rüyada kedi boğduğunu görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, enerjisini toplayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, onlara sanat öğreteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kedi boğduğunu gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Rüyada kara kedi boğmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüklü siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi boğduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kediyi boğmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına inanılır.

Rüyada kediyi suda boğmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Rüyada kedi boğmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yılan boğmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kişinin daha çok kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini boğmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği boğmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments