Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan karşıya geçmek

Rüyada akarsudan karşıya geçmek

Rüyada akarsudan karşıya geçmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yüksek moralli olacağına yorulur.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada akarsudan geçmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, can derdine düşeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments