Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan atlamak

Rüyada akarsudan atlamak

Rüyada akarsudan atlamak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bunu şeref sayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada akarsudan atlamak gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ömür boyu başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada akarsudan atlamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya atlamak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işarettir.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Rüyada akarsuda su içmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, güzel günler yaşanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada akarsuda boğulmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akarsu içinde yürümek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments