Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyun üstünden atlamak

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak daha sık bir araya geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan atlamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuya atlamak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına inanılır.

Rüyada duvarın üstünden atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada bir şeyin üstünden atlamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin üstünden atlamak zafer elde edeceğine, yüksek moralli olacağına, can sıkıcı haberler almaya delalet eder.

Rüyada çukur üstünden atlamak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, insanların saygısının kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments