Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan geçmek

Rüyada akarsudan geçmek

Rüyada akarsudan geçmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada akarsudan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada akarsudan geçmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, talihinizin artacağına, tatsızlık olacağına işarettir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Rüyada akarsuya dalmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli akarsu görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda halı yıkamak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments