Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe selam vermek

Rüyada bir erkeğe selam vermek

Rüyada bir erkeğe selam vermek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, insanları kandıracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe selam vermek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada erkekle selamlaşmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe selam vermek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak işlerinin düzene gireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölüye selam vermek masabaşı bir işe girileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye selam göndermek kısmetinin kapanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kabre selam vermek sosyal hayatını da askıya alacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments