Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye selam göndermek

Rüyada ölüye selam göndermek

Rüyada ölüye selam göndermek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye selam göndermek gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Rüyada ölüye selam göndermek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birine selam göndermek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine selam göndermek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işe zorla gidip geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada ölü birini hacca göndermek muradına ereceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü hacca göndermek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ölüyü askere göndermek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden selam almak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments