Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre selam vermek

Rüyada kabre selam vermek

Rüyada kabre selam vermek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabre selam vermek gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Rüyada kabre selam vermek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün selam söylemek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölüye selam vermek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam vermek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlarla selamlaşmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine selam vermek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments