Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye selam vermek

Rüyada ölüye selam vermek

Rüyada ölüye selam vermek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zor durumda kalınacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ölüye selam vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada ölünün selam söylemek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülere selam vermek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle selamlaşmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüye selam söylemek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye selam yollamak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden selam almak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments