Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle selamlaşmak

Rüyada erkekle selamlaşmak

Rüyada erkekle selamlaşmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada erkekle selamlaşmak moralinin bozulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, düzenli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğe selam vermek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin selamını almak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak başının ağrıyacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz selam vermek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine selam vermek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret eder.

Rüyada salatü selam getirmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments