Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj yapmak

Rüyada masaj yapmak

Rüyada masaj yapmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada masaj yapmak gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine masaj yapmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada birine kalp masajı yapmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Rüyada birinin başına masaj yapmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments