Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu makyaj yapmak

Rüyada koyu makyaj yapmak

Rüyada koyu makyaj yapmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, parasız kalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, işlerinin bu sayede açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada koyu makyaj yapmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine makyaj yapmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine makyaj yapmak sorunlarının da çözüleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak eski bir davanın tekrar açılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments