Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi makyaj yapmak

Rüyada mavi makyaj yapmak

Rüyada mavi makyaj yapmak o şekilde bir çözüm bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mavi makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Rüyada mavi makyaj yapmak her daim bereketli işler yapacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi göz makyajı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada simli makyaj yapmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Rüyada gelin makyaj yapmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, nazara geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments