Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıkla karşıya geçmek

Rüyada kayıkla karşıya geçmek

Rüyada kayıkla karşıya geçmek saadete ereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yarar sağlamayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada denizden kayıkla geçmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi kayıkla geçmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek ferahlığa çıkılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments