Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu üzerinden geçmek

Rüyada akarsu üzerinden geçmek

Rüyada akarsu üzerinden geçmek önemli ve büyük adımlar atacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek kafa olarak daha rahat edileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek işe giren herkesin kalkınacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet eder.

Rüyada bulanik akarsu görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada akarsudan düşmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, elindekini de bitireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük akarsu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz akarsu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments