Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan geçtiğini görmek

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek önemli bir şahsiyet olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçtiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek parasının azalacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulur.

Rüyada akarsuya düşmek makamının yükseleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya taş atmak herkesin desteğinin alınacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments