Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda elle balık tutmak

Rüyada akarsuda elle balık tutmak

Rüyada akarsuda elle balık tutmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Rüyada akarsuda balık tutmak her daim temkinli olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada akarsuda balık avlamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda balık görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda balıklar görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada akarsu içinde balık görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kötü günler görüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments