Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuya düşmek

Rüyada akarsuya düşmek

Rüyada akarsuya düşmek iyilik ve hayır bulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bunun şans olacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada akarsuya düşmek gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada akarsudan düşmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada akarsuya düşmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda yıkanmak kısmetinin de açılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik akarsu görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük akarsu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli akarsu görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir akarsu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments