Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve akarsu görmek

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik ve akarsu gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yeşil akarsu görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet eder.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada akarsu yeşillik görmek tabiatı kötü olan kişiye, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik akarsu görmek gün sayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz akarsu görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada akarsuya taş atmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments