Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuya taş atmak

Rüyada akarsuya taş atmak

Rüyada akarsuya taş atmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuya taş atmak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Rüyada akarsuya taş atmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz akarsu görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Rüyada akarsu görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada akarsuda balık görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada akarsudan su doldurmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsuya kapılmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içine girmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada akarsuda yüzmek masraflarının azalacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments