Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda boğulmak

Rüyada akarsuda boğulmak

Rüyada akarsuda boğulmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada akarsuda boğulmak gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada akarsuda boğulmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine inanılır.

Rüyada evin içinde akarsu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu şelale görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, sorunların tarihe karışacağına işarettir.

Rüyada akarsuda görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akarsu görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli akarsu görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir akarsu görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik akarsu görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kazancının günbegün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments