Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda su içmek

Rüyada akarsuda su içmek

Rüyada akarsuda su içmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, talihinizin artacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda su içmek gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada akarsudan su içmek maddi güç sahibi olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada akarsuda su içmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan su doldurmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada akarsular görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, verilen kararların geri çekileceğine inanılır.

Rüyada mavi akarsu görmek parasının her zaman bereketli olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsudan geçmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments