Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada akarsu yeşillik görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuyu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak akarsu görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda el yıkamak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada akarsular görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments