Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda yılan görmek

Rüyada akarsuda yılan görmek

Rüyada akarsuda yılan görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda yılan gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda yılan görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda el yıkamak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş akarsu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, yüzlerin asılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya taş atmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada akarsuyun içine girmek çok kötü günler göreceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsu görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments